OVER ONS FAMILIEBEDRIJF

Wie ben ik ?

 

Mijn naam is Astrid van Schaagen, sommige mensen kennen mij al van mijn winkel in de Nobelstraat en anderen zullen mij nog moeten leren kennen via deze website.

Ik ben niet zomaar in het slijters vak terecht gekomen, je kan wel zeggen dat ik er in geboren ben.

In 1969 zijn mijn ouders in Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg in een slijterij gaan werken.

Aan mijn moeders kant zat iedereen al in het slijters vak en daarom zijn mijn ouders in 1969 in een slijterij aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam, gaan werken.

In 1976 kregen zij de kans om deze winkel over te nemen, en dat hebben zij ook gedaan. Omdat de zaken goed gingen volgde er al snel een tweede winkel in de Nobelstraat in Rotterdam Blijdorp.

Inmiddels waren mijn zussen ik geboren en wij zijn dus grootgebracht in de winkel.

Toen we ouder werden gingen we natuurlijk mee helpen in de winkels. Mijn jongere zus besloot aan de Nieuwe Binnenweg bij mijn vader te gaan werken en ik bleef bij mijn moeder aan de Nobelstraat. Toen mijn moeder met pensioen ging heb ik haar winkel over genomen, het was immers mijn tweede thuis.

Mijn vader wou niks van zijn pensioen weten en je kan wel zeggen dat hij tot aan zijn overlijden aan de Nieuwe Binnenweg is blijven werken. Altijd bijgestaan door mijn zusje.

De zaak aan de Nobelstraat is 13 jaar mijn eigendom geweest en ik heb daar altijd met veel liefde en plezier gewerkt al was het soms wel zwaar.

Omdat er in loop der jaren zoveel is verandert en je natuurlijk met je tijd mee moet gaan ben ik mij gaan verdiepen in webwinkels. Het idee was een webwinkel naast de fysieke winkel te openen, maar ja soms lopen dingen anders dan je verwacht.

Op een goede dag stapte er een makelaar mijn winkel binnen die het pand graag wilde kopen, en na lang nadenken (je verkoopt toch je hele jeugd) heb ik besloten de winkel te verkopen en alleen verder te gaan met een webwinkel.

Maar al die trouwe klanten in Blijdorp die kon ik toch niet zomaar in de steek laten. Vaak zijn het al oudere mensen die niet snappen hoe internet werkt, dus die kunnen nog steeds telefonisch bestellen. De mensen die wel weten hoe internet werkt  mogen zowel telefonisch als via internet bestellen, en voor iedereen geld:

U bestelt en ik bezorg dat bij u (in de regio) aan huis.

 
18518231_636661559867319_3869080846332025189_o
15895929_1369196789810052_4052826421621396154_o

                   

 SLIJTERIJ

 VAN SCHAAGEN

Contact Details

  • 06-26881423

  • info@likeurtjesrotterdam.nl

  • kvk 24403355

    Enter description text here.

Bel Ons 

06-26881423

Bestellingen

Via email,whatsapp of telefonisch

Vind ons ook op

www.slijterijvanschaagen.nl